علت خرابی پمپ تخلیه ماشین لباسشویی

نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 60
نویسنده پیام
nmirshamsaei آفلاین


ارسال‌ها : 35
عضویت: 12 /1 /1401


علت خرابی پمپ تخلیه ماشین لباسشویی

علت خرابی پمپ تخلیه ماشین لباسشویی

ایرادات احتمالی پمپ تخلیه لباسشویی که در این مقاله بررسی می کنیم:

  • بررسی شلنگ تخلیه
  • شلنگ تخلیه مسدود شده
  • ارتفاع مناسب (شلنگ تخلیه پایین تر از دستگاه قرار داشته باشد)
  • فاضلاب مسدود شده
  • شلنگ تخلیه یخ زده
  • گیر کردن آشغال در پمپ تخلیه
  • خرابی پمپ تخلیه

بررسی شلنگ تخلیه

دستگاه را خاموش کنید. قبل از حرکت دادن دستگاه یا انجام هر گونه تنظیماتی همیشه باید این کار ها را انجام دهید. ابتدا بررسی کنید شلنگ تخلیه نشکسته باشد و یا خم نشده باشد. خم شدن شلنگ تخلیه می تواند ماشین لباسشویی را تحت تاثیر قرار دهد و همچنین ممکن است باعث ایجاد خطا شود. بنابراین، شلنگ تخلیه را از پشت دستگاه بردارید. که معمولا شلنگ تخلیه با باز کردن چند پیچ بر داشته می شود. و با استفاده از یک شئ ای مانند چوب یا سیم مسدود نبودن شیلنگ را بررسی کنید. هنگامی که دیدید آب به راحتی از شیلنگ ماشین لباسشویی حرکت می کند، دوباره آن را به دستگاه وصل کنید. و مطمئن شوید که انتهای شیلنگ بیش از ۱۲ سانتی متر داخل سوراخ تخلیه نیاشد و یا این که خم نشده باشد.

شلنگ تخلیه مسدود است

گاهی اوقات ماشین لباسشویی عمل چرخش را انجام می دهد، اما آب را پمپ نمی کند، که در این حالت احتمال دارد شلنگ تخلیه مسدود شده باشد. در بسیاری از ماشین های لباسشویی، ممکن است یک جوراب یا یک قسمتی از لباس بین واگ و حمام بیرونی که آب را نگه می دارد، گیر بیوفتد و ممکن است پس از آن وارد خود پمپ شود. که در این صورت شما باید شلنگ را از پمپ تخلیه جدا کنید و آن لباس را خارج کنید تا مشکل انسداد حل شود.

ارتفاع مناسب شلنگ تخلیه

بیشتر ماشین های لباسشویی نیاز به یک زانویی با ارتفاع حداقل ۳۶ اینچ دارند. اگر فشار ورودی شما کم یا زیاد باشد، ممکن است باعث ایجاد برگشت و سرریز شود. یک زانویی کوتاه است میتواند باعث سرریز شدن آب و عدم تخلیه مناسب شود، در حالی که زانویی بیش از حد بالا قرار داشته باشد، باعث می شود که ماشین لباسشویی برای تخلیه آب به چاه سخت تر کار کند. این وضعیت میتواند باعث بازگشت آب به داخل دستگاه شود.

فاضلاب مسدود شده است

یک مشکل رایج در مورد آب های سخت، ایجاد سنگ آهک می باشد که می تواند مانع از جریان آب به سمت تخلیه شود. و در نهایت جرم ها ته نشین می شوند و از تخلیه ی آب جلوگیری می کند و باعث ایجاد انسداد می شود. برای از بین بردن این جرم ها به هیچ عنوان از مواد شیمیایی اسیدی قوی مانند لوله باز کن در دستگاه ماشین لباسشویی استفاده نکنید. این مواد شیمیایی قوی می تواند به ماشین لباسشویی باز گردد و باعث آسیب جدی به لباس ها شود.

شلنگ تخلیه یخ زده

اگر آب از دستگاه ماشین لباسشویی شما خارج نشود و داخل شلنگ تخلیه بماند، ممکن است در اثر سرمای هوا یخ بزند. البته این اشکال بیشتر در مناطق سردسیر ممکن است رخ دهد.

گیر کردن آشغال در پمپ تخلیه

اگر شما نیاز به بررسی خود پمپ دارید، باید پوشش آن را از دستگاه جدا کنید. نحوه ی باز کردن پمپ برای دستگاه های در از بالا و دستگاه های در از جلو متفاوت است. پس از آن، پوشش را از پنل بالا بر داشته و با کشیدن و برداشتن پوشش آن را حذف کنید. سپس مهر و موم را از درب خارج کنید و سینی مواد شوینده را باز کنید. سپس پیچ های انتهای دستگاه را باز کنید، تا بتوانید پنل جلو را در بیاورید. در این حالت شما به پمپ دسترسی دارید بررسی کنید تا مطمئن شوید آشغالی وجود نداشته باشد.

خرابی پمپ تخلیه

بعد از دسترسی به پمپ تخلیه میتوانید ببینید که آیا پمپ تخلیه سالم است یا خیر و یا می توانید ببینید که آیا جوراب یا موارد دیگری در آن گیر کرده یا نه ! اگر چنین است، باید شلنگ تخلیه را قطع کنید و گیره ها را با یک پیچ کشتی شل کنید و با استفاده از یک این اجسام را بیرون بیاورید. اگر چیزی وجود نداشت، با انگشتان ببینید که شکستگی اتفاق نیوفتاده باشد، که در صورت شکستگی لازم است پمپ به طور کامل تعویض گردد و یا پروانه ی پمپ را بچرخانید نباید آزاد و یا لق باشد.

مطلبی که مطالعه کردید از مجموعه مقالات آموزشی سایت دیبا پشتیبان ایرانیان بوده است ، در صورت تمایل می توانید این مقاله را به طور کامل از طریق لینک زیر مطالعه کنید :

https://www.dibaposhtiban.ir/failure-to-drain-pump-washing-machine/

همچنین اگر در خصوص تعمیر ماشین لباسشویی به مشاوره رایگان و یا تعمیرکار متخصص نیاز دارید می توایند با نمایندگی تعمیرات دیبا پشتیبان ایرانیان تماس حاصل بفرمایید .


جمعه 09 دی 1401 - 22:13
نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ
پرش به انجمن :

Powered by Tem98 | Copyright © 2009 Rozblog Group